Beauty by K&A

Äntligen har jag en frisyr som jag trivs med! Jag är så glad att jag gick och klippte mig hos en frisör i Vadstena på en frisersalong som heter Beauty by K&A. Jag tog en selfie för en stund sen som jag lagt ut både på Instagram. Gå gärna in där och kika på fotot om ni känner för det! Det är tråkigt och beklagligt att det inte alltid blir som man hade tänkt sig när man går och klipper sig. Jag vet att det är många som i likhet med mig har varit runt på olika frisersalonger utan att bli riktigt nöjda. Jag klippte mig för tre månader sedan hos en annan frisör i Vadstena, alltså inte Beauty by K&A. Det blev inte som jag tänkt mig och när jag kom hem klippte jag luggen själv ett par centimeter för att få det som jag ville ha det. Konstigt nog så märkte frisören på Beauty by K&A detta! Men det spelar inte så stor roll nu, för äntligen har jag fått en frisyr som jag känner mig nöjd med. Vad jag vill säga till er som känner igen er i min berättelse om att det är svårt att hitta en bra frisör, så är det att ni borde gå och klippa er hos Beauty by K&A. Frisören som klippte mig var oerhört noga med att ta reda på vad det var för slags frisyr jag var ute efter så att det skulle bli som jag ville ha det. Sedan är det en annan sak som jag tycker var väldigt bra, och det är att det inte kostade mer än vad det gjorde. Som kvinna betyder håret mycket, men även män som söker en frisör i Vadstena är välkomna att få bli klippta hos Beauty by K&A.